Партньорска програма

Възможности за бизнес с нас

За партньорската програма

Нов поглед за участие в бизнес с недвижими имоти. Без досадни огледи, без негативни реакции при контакт с клиенти. Цветна и емоционална, приповдигната дейност, свързана с пътувания и прекарване на време на Средиземно море, за сметка на компанията! Без негатив “комисионна от страна на клиента”. Без възможност за “прескачане” на брокер по сделка. Бизнес моделът ни е ексклузивен и интереса на всички е защитен!

Видове партньорство

Препоръчай ни!

Запознал си се подробно с възможностите предлагани от нас, препоръчваш на свои близки, познати и приятели - печелиш комисионни и награди при сделки!

Стани част от нашия професионален екип!

Разполагаш с времето си и си в търсене на възможности за подобряване социалния, финансовия си статус и стандарта си на живот? Свържи се с нас!

За професионалисти в сектор недвижими имоти!

Вие сте експерт брокер или агенция - разширете продуктовото си портфолио, използвайте своята база данни от клиенти и генерирайте нови допълнителни приходи!

Как да станете наш бизнес партньор

Свържете се с нас. Срещнете се с нас. Получете цялата информация в детайли. В случай, че взаимно отговорим на критериите си, ще посетите Северен Кипър. Ще се запознаете с мениджмънта на Dovec Group of Companies и ще научите предимствата на този бизнес от кухнята, и всичко това финансирано от нас. След като Ви се изяснят всички предимства на нашия бизнес и инвестиционни възможности, и при възникнало у Вас желание, ще обсъдим най-добрия вариант за партньорство помежду ни. Ние можем да Ви обещаем, че с нашият продукт, ще бъдете напълно различни на пазара, на недвижимите имоти в България, а това е нещо изключително важно за този наситен сектор!

Поискайте оферта

Поискайте оферта сега

Наш специалист ще се свърже с Вас в рамките на деня.