Сертификати

Сертификати и награди

През месец януари 2021 г. Partners Consulting Ltd. получи сертификат от Dovec Group of Companies,  4 място по брой продажби измежду всички агенции от цял Свят, за 2020 г. Това за нас е сериозно отличие, защото го постигнахме само във втората половина на годината. Пред нас са две агенции от Русия и една от Германия. Не се съмняваме, че с енергията и професионализма, които влагаме, сертификатът, който ще получим за 2021 г., ще е още по-престижен!


 

05 септември 2019

Отпразнуването за 6-ти път и награждаване за изключително представяне в областта на строителството в Турска Република Северен Кипър.
 

Döveç Group обира наградите на Property NC
 

Döveç Group се разраства бързо през последните 30 години с проекти, изградени според щастието, доверието и предлагането на високо качество на клиентите. Компанията спечели много награди сред национални и международни конкуренти с помощта на своите престижни проекти. Döveç Group спечели 13 награди, които включват:

Най-добър апартамент 2019 за проект Terrace park

Най-добър строител 2019

Най-добър търговски проект 2019 за Alfam Vista

Най-добър уеб-сайт 2019

Най-добър индустриален дизайн за индивидуален проект 2019

Най-добрите кухни – за всички кухни Arredo 2019

Най-добър предложен проект  2019 за Courtyard

Най-добро обновяване  2019 за Dovec офиса в Ишкеле

Най-добър разработващ имоти 2019

Най-добрата луксозна вила за индивидуален проект 2019

Най-добрата инвестиция в недвижим имот 2019 за Golden Residence

Най-добър жилищен проект 2019 за Golden Residence

Най-добър проект на първа линия 2019 за Four Seasons Life

Статуетки

Отговаряйки на въпросите в края на нощта, Бурчин Довеч подчерта, че Property NC Awards е най-престижното състезание в Северен Кипър и благодари на директорите на организацията Айсе Козансой и Мехмет Козансой. Конкуренцията между строителните компании на ТРСК е да се подобри и да се осъзнае липсата на сериозен принос, каза той. Членовете на журито се състояха от академици и експерти в бранша, което демонстрира качеството на състезанието. Г-н Döveç завърши речта, като изрази благодарност към своите служители, които имаха голям принос за спечелването на най-добрата строителна компания на годината, като получава 13 награди в различните категории.

trncpropertyaward

Поискайте оферта

Поискайте оферта сега

Наш специалист ще се свърже с Вас в рамките на деня.