Защо Кипър?

Открийте неподозирания инвестиционен потенциал

Защо да разгледате или да заживеете на този красив остров Северен Кипър

Море, пясък и слънце. 340 слънчеви дни, минимум 6 месеца подходящи за плаж, трудно ще намерите по-добро място за почивка. Един  от най-красивите плажове  на света Golden beach, Ви очаква със семейството и/или приятелите Ви.

Една от най-важните характеристики на Северен Кипър са многобройните ресторанти и кафенета, където можете да намерите много различни кухни. Във Фамагуста можете да намерите кафенета с историческа обстановка, особено в Old Castle.

Възможно е да се занимавате с много различни спортни дейности. Особено водните спортове ще ви качат адреналина максимално . Различни забавления, като голф, езда, разходки сред природата и парапланеризъм.

Островитянинът, който живее в Кипър, е известен със своето гостоприемство и сърдечност. Има приятелство и среда, които няма да намерите в много части на Света.

Защо да инвестирате в имот в Северен Кипър

1. Островът е образователен център. Има над 100 000 студенти в 20 университета. Това от своя страна е един от важните аспекти за инвестирането в недвижими имоти в Северен Кипър.

2. Секторът на недвижимите имоти се развива изключително бързо. Уникалните плажове, тюркоазената вода, ниските цени, множеството природни и исторически забележителности, привличат все повече туристи от цял свят. Това е и причината на острова да се строят все повече луксозни комплекси от различен тип.

3. Кратки срокове за възвръщане на инвестицията в недвижим имот. Подготвените да инвестират в Кипър, ще възвърнат 100% от инвестицията си в рамките на 7 до 10 години.

4. Сигурна и спокойна дестинация. Според списъка на ФБР Северен Кипър е най-сигурното място за държави с до 5 милионно население. В списъка присъстват  Исландия, Коста Рика, Люксембург, Катар, Малта, Албания, Словения и Хърватия.

Основните причина за инвестиране в имот в Независима Република Северен Кипър, естествено си остават дългият летен сезон, туризма, и най-вече ценовото предимство на имотите спрямо абсолютно всички други държави на средиземноморието!