Всички проекти

Инвестирай в недвижими имоти, печели и едновременно използвай за лични нужди

Сгради и комплекси

За всички сгради и инвестирането в Кипър

Едно от нещата, с които Dovec Group of Companies се различава от останалите строителни компании в Северен Кипър е, че никога не строи два едни и същи проекта. Всяка  сграда и затворен комплекс са единствени и уникални. Това е важно за всеки клиент, който е инвестирал в имот на Dovec Group, защото уникалността на сградата дава растеж на цената напред във времето, поради липса на друг подобен имот. Същевременно интересът е изключително голям и при решение на клиент да продаде имота си с цел печалба, това се осъществява много лесно. В почти 100% от случаите, Dovec Group of Companies разпродава всички свои обекти, още докато са в етап на строеж.

Често задавани въпроси

Dovec Group of Companies реализира проекти от всякакъв тип. Големи градски сгради, вили, затворени комплекси, в близост и на брега на морето.

Не, месечната такса на имота Ви позволява експлоатацията на всичко.

Всеки собственик на имот има регистрация в мобилно приложение на Dovec Group, чрез което може да следи целия процес - кога е отдаден под наем, за кога е резервиран, всички приходи и разходи.

Не, но Dovec Group Ви предлага пакет за цялостно обзавеждане с включени електроуреди на изключително ниски цени, тъй като компанията, произвеждаща мебелите, е част от Dovec Group of Companies. Пример, студио 50 кв.м. цялостно обзавеждане + ел. уреди, посуда и всичко нужно за един имот = 4500 GBP.