Свободни имоти

Инвестиционни имоти подходящи за препродажба или отдаване под наем, а при желание и лично ползване.

Имоти за продажба

Няколко думи за нашите невероятни инвестиционни имоти в Северен Кипър.

Нашите предложения покриват потребностите на всеки клиент. В портфолиото си разполагаме с инвестиционни апартаменти тип Студио, характеризиращи се с висок коефициент на рентабилност и висока степен на ликвидност. Преминаваме през предложения за едноспални мезонети с усещане за индивидуалност, характеризиращи се с много добро разпределение на жилищната площ. Те са изключително подходящи за обитаване от двойки и семейства с до две малки деца. Завършваме палитрата от предложения с прекрасните двуспални апартаменти, които предоставят усещането на своите щастливи собственици за мечтан дом на Средиземно море.

Разбира се, за хората с по-големи потребности и възможности, разполагаме с ексклузивни оферти за имоти от по-висок клас или по-голяма квадратура. При интерес към подобни, моля направете запитване към нас.

Често задавани въпроси

Да, предлага се менажиране в два варианта - с фиксирана доходност и с плаваща зависеща от конкретен вариант, който е избрал клиента. Подробна информация за това ще получите при цялостно консултиране.

Варират за различните имоти, но са в диапазон от 40-60 паунда месечно.

Не, процесът е изключително комфортен. Кандидат-клиенти с паспорти от почти цял свят, могат да закупят лесно и безпрепятствено имот в Северен Кипър.

Пазарът на недвижими имоти  в Северен Кипър е изключително развиващ се и надежден. Немалка част от сделките се сключват с цел спекулативна печалба.